Tasarakennus – Vuodesta 1984

Yhteistyökumppanisi pohjasta pintaan

Yhteystiedot

Maan­rakentaminen

Piha­rakentaminen

Viher­rakentaminen

Salaojitus

Putkistokuvaus

Suunnittelu

Maa- ja piharakennusalan turkulainen ammattitekijä

Turkulainen Tasarakennus Oy on nopea, joustava ja palveleva maan- ja viherrakennusalan konkari, joka vastaa mielellään erilaisiin haasteisiin. Toteutamme urakat kokonaisvaltaisesti suunnittelusta loppudokumentointiin saakka, tai tarvittaessa tulemme hoitamaan tietyn osa-alueen. 

Meiltä saat kaikki maanrakennustyöt, kuten talonpohjien kaivuut ja täytöt sekä vesi- ja viemärilinjojen ja salaojien rakentamiset. Sen lisäksi olemme erikoistuneet piharakentamiseen: laatoitusten, kiveysten ja tukimuurien sekä vihertöiden kuten nurmikoiden, istutusten ja leikkialueiden tekemiseen. 

Meillä tinkimätön laatu ja kustannustehokkuus kietoutuvat erottomattomasti yhteen. Keskitymme huolellisen suunnittelun ja tarkan toteutuksen yhdistämiseen, jotta voimme tarjota asiakkaillemme kestäviä ratkaisuja ilman tarpeetonta kustannuspainetta.

Ota yhteyttä ›

Tasarakennus ympäristöä kehittämässä vuodesta 1984 

 

 

 

 

 

 

Historia

Tasarakennus Oy on vuonna 1984 perustettu osakeyhtiöksi. Yrityksen toiminta alkoi 6.6.1977 toiminimellä Maanrakennus T. Uusilehto. Yrityksellämme on takana yli 40 vuoden kokemus maa- ja ympäristörakentamisesta.

70–80-luvulla haimme suuntaviittaa omalle osaamiselle sekä kehitimme osaamistamme toiminnan ollessa maarakennusvoittoista. 90-luvulla vahvistimme edelleen ammattitaitoamme monipuolisilla työtehtävillä sekä urakoimalla laajemmalla sektorilla. Toimintamme keskittyi Turun talousalueelle.

2000-luku ja nykypäivä

2000-luvulla on osaamisemme jo vahvaa omalla toimialallamme. Lähtökohtamme on tehokas ja ammattitaitoinen henkilökunta sekä töiden suorittaminen sovitun aikataulun mukaisesti. Päätarkoituksemme on halu palvella hyvin ja luotettavasti sekä jatkuvuutta tavoitellen.

Tasarakennus Oy täytti 30 vuotta 26.4.2014. Tasarakennus Oy (0535629-2) jakautui strategisena liiketoimena kahdeksi uudeksi yhtiöksi 1.11.2015 osana sukupolvenvaihdosprosessia. Yhtiön toimintaa jatkaa entiseen tapaan uusi Tasarakennus Oy (2691974-4).

Talous

Tasarakennus Oy on taloudellisesti vakavarainen yritys. Luottoluokituksemme on Suomen Asiakastieto Oy:n mukaan Suomen Vahvimmat Platina. Tasarakennus Oy kuuluu myös luottoluokituslaitos Dun & Bradstreet Finland Oy:n mukaan luokkaan AA – Hyvä luottoluokka.

Viime vuosina olemme päämäärätietoisesti investoineet kalustoomme sekä laadunhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmäämme tavoitteenamme hallittu kasvu tulevina vuosina. Näin pystymme jatkossa vahvistamaan asemaamme luotettavana toimijana alueellamme sekä palvelemaan asiakkaitamme tehokkaammin projektien jokaisessa vaiheessa.

Vahvana ja vastuullisena alueellisena toimijana Tasarakennus Oy on myös Turun Yrittäjien ja Suomen Yrittäjien jäsenyritys sekä kuulumme myös Turun Kauppakamarin jäseniin.

Laatu ja ympäristö

Tasarakennus Oy pyrkii jatkuvaan laadun parantamiseen sekä ympäristöä huomioivien työtapojen ja toimien ylläpitämiseen. Meille on kunnia-asia tarjota asiakkaillemme korkealaatuisia ja kustannustehokkaita palveluita laadusta, ympäristön tilasta ja työturvallisuudesta tinkimättä.

Meillä laatu syntyy oikeanlaisesta kalustosta ja ammattitaitoisesta henkilöstä sekä halusta yrityksen jatkuvaan kehittämiseen.

Laadunhallinta- ja toiminnan­ohjaus­järjestelmä

Tasarakennus Oy:llä on käytössään vuonna 2020 päivitetty standardin SFS-EN ISO 9001:2015 mukainen laadunhallinta- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jossa on otettu huomioon ympäristöjärjestelmästandardin SFS-EN ISO 14001:2015 mukaisia toiminnan vaatimuksia. Toiminnan ohjaukseen ja laadun dokumentointiin sekä työmaitten kulunvalvontaan käytetään nykyaikaisia sähköisiä järjestelmiä.

Henkilöstö

Tasarakennus Oy:n koko henkilöstö koostuu osaavista oman alansa ammattilaisista. Työnjohto- ja tuotantohenkilöstömme on koulutettu viimeisten työturvallisuus-, tulityö-, vesihygienia- sekä tieturvasäännösten ja -vaatimusten mukaisesti.

Ylläpidämme ja kehitämme jatkuvasti henkilöstön ammattitaitoa erilaisilla koulutuksilla, pätevöitymiskursseilla sekä kiinnittämällä huomiota laadukkaaseen ja turvalliseen päivittäiseen työskentelyyn. Saapuessaan työkohteeseen henkilökunnallamme on aina mukana tehtävään tarvittavat työvälineet sekä määräysten mukaiset henkilökohtaiset työturvavälineet.

Lue lisää meistä

Ajankohtaista

Kohteet

Käynnissä olevat kohteet

Lue lisää ›
14.12.2023

AXXEL Skolan Parainen

Lue lisää ›
12.12.2023

Hepokullan alueen yhtiöiden maarakennusurakat

Lue lisää ›

Jokainen projekti on meille mahdollisuus näyttää, mitä laatu todella tarkoittaa

Tuhansien kohteiden luotettu kumppani

Tutustu referensseihimme

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita