Putkistokuvaukset ja putkistojen kuntokartoitukset

Putkistokuvaus on varma ja rakenteille turvallinen keino selvittää vesihuollon kunto, ja me kuvaamme kaikki rakennuksen ulkopuoliset putkistot.

Pyydä tarjous

Rakennusten ulkopuolinen putkistokuvaus

Tasarakennus Oy tarjoaa rakennusten ulkopuolisten putkistojen (jäte- hule- ja salaojat) putkistokuvaukset ja kuntokartoitukset putkikoosta halkaisija 75 mm ylöspäin aina kuvauspituuteen 60 m saakka. Palvelemme Turun ja lähikuntien alueella. 

Putkistokuvauksen avulla voidaan tunnistaa mahdolliset ongelmat, kuten tukokset, vuodot tai rakenteelliset viat, ennen kuin ne aiheuttavat suurempia vahinkoja tai kustannuksia. Tämä proaktiivinen lähestymistapa auttaa säilyttämään putkistojen toimivuuden ja vähentämään odottamattomia korjauskuluja.

Toteutamme kuvaukset työnnettävällä putkistokameralla, joka tallentaa koko kuvauksen sekä kuvauspituuden etenemisen kuvauksen aikana. Halutessasi voit seurata seurata kuvausta myös reaaliajassa! Toimitamme asiakkaalle aina kuvauksen nauhoitukset sekä raportit sopimuksen mukaan. 

Jos ongelmia ilmenee, saat meiltä myös putkistosaneeraukset – ja vaikkapa unelmapihan samallla kertaa! 

Ota yhteyttä

Tilaa putkistokuvaus Turkuun ja lähialueille

Kun haluat varmistaa kiinteistösi vesihuollon kunnon, ota yhteyttä ja hyödynnä ammattitaitoamme jäte-, hule- ja salaojaputkistokuvauksissa. Turvalliset ja tehokkaat tarkastuksemme auttavat havaitsemaan mahdolliset ongelmat ajoissa.

Putkistokuvausasioissa sinua palvelee Antti Uusilehto. 

Soita 040 542 0384

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita