Piharakentamisen palvelut

Kaunis ja toimiva ympäristö lisää hyvinvointia, olipa kyse sitten kaupunkialueesta tai kotipihasta. 

Ota yhteyttä ›

Piharakentaminen – Turku lähiseutuineen

Jokaisella alueella on potentiaalinsa, jota ei ehkä ole vielä löydetty – ja siinä me astumme kuvaan. Olemme maanrakennuksen ja maisemoinnin asiantuntijoita, joilta saat piharakentamisen Turun seudulla yksityisiin ja julkisiin kohteisiin. 

Asiakkaamme arvostavat kokonaisvaltaista palvelua: perustamme pihan kirjaimellisesti alusta loppuun.

 • Saat meiltä tarvittaessa alue- ja vihersuunnitelmat sekä asiantuntijakonsultoinnin, joiden avulla varmistamme, että jokainen yksityiskohta on harkittu ja suunniteltu huolellisesti. 
 • Toteutamme maanrakennus- ja muokkaustyöt niin, että maasto palvelee tulevaa esteettistä ja toiminnallista tarkoitustaan.
 • Istutukset, kiveykset, asfaltointi ja muut toivomasi elementit tehdään kauniisti ja kestävästi.
 • Leikkipaikkojen asennukset ja uusimiset toteutuvat myös käsissämme – turvallisuus aina etusijalla. 

Ammattilaisemme ovat valmiita opastamaan sinua joka askeleella. Palvelemme taloyhtiöitä, rakennusliikkeitä, julkista sektoria ja yksityisiä kotitalouksia kaikissa piharakentamisen tarpeissa.

Kysy lisää

Kaikenkattavat piharakentamisen palvelut

Meiltä saat muun muassa nämä piharakentamisen palvelut:

 • Pihalaatoitukset ja kiveykset
 • Tuki- ja koristemuurit
 • Upotettavat ja liimattavat reunakivet
 • Nurmikot ja muut pinnat
 • Istutukset
 • Vanhojen kohteiden saneeraukset ja laajennukset
 • Maanmuokkaus
 • Leikkialueiden kunnostukset ja leikkivälineiden asennukset
 • Asfaltointityöt
 • Alue- ja vihersuunnitelmat
 • Asiantuntijakonsultointi
Pyydä tarjous

Miten piharakentaminen etenee?

1. Yhteydenotto

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro halutusta työtä. Ei tarvetta yksityiskohtaisille suunnitelmille – jonkinlainen idea tai toive kantaa alkuun!

2. Kohdekäynti

Arvioimme nykyisen pihasi ja keskustelemme alustavista suunnitelmista. Jos sinulla on jo pihasuunnitelma, voimme optimoida sen tilanteen tasalle.

3. Tarjous ja toteutus

Kohdekäynnin jälkeen teemme tarjouksen. Hyväksyttyäsi sen sovimme yhdessä työn aloittamisesta ja toteutamme sen suunnitelman mukaan.

Ota yhteyttä

Miksi Tasarakennus?

Tarjoamme monipuolisesti maanrakennuspalveluja tukevaa piha- ja viherrakentamista, mutta teemme myös puhtaita pintatyöurakoita. Toteutamme projektit kokonaisvaltaisesti yhdistäen elementtejä eri sektoreilta saumattoman prosessin ja parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. 

Kun piharakentaminen ja vihertyöt ovat ajankohtaisia Turussa sekä lähikuntien alueella, ota yhteyttä ja kerro toiveesi!

 

Ota yhteyttä

Leikkipaikan kunnostus ja välineiden asennus

Turvallista ja hauskaa leikkiaikaa

Teemme leikkipaikkojen kunnostuksia ja leikkivälineiden asennuksia muun muassa päiväkodeille, kouluille ja taloyhtiöille. Toteutamme uudistukset aina asianmukaisesti ja huolellisesti, taaten turvallisen leikkialueen lapsille.

Monesti taloyhtiössä halutaan saneerata vanha leikkialue. Käytännössä tämä tarkoittaa leikkivälineiden ja massojen uusimista. Samassa yhteydessä voidaan tehdä valaistuksen uudelleen järjestämistä.

Erilaiset lain määrittämät määräykset ohjaavat leikkipaikan uudistamista. Vanhoja leikkialueita ei tarvitse uusia, mutta jos alueella tehdään jotain muutoksia, silloin koko leikkialue tulee saneerata nykymääräysten mukaiseksi.

Lain vaatimukset leikkipaikkojen turvallisuudessa

Mikäli leikkialueella vaihdetaan esimerkiksi jokin leikkiväline, täytyy ottaa huomioon välineen turva-alustat ja -alueet. Usein tässä tulee vastaan se tosiasia, että vanha leikkialue ei täytä enää nykyisiä määräyksiä. Tämä tarkoittaa käytännössä koko leikkialueen uusimista.

Laki määrittää turva-alustojen materiaalit turva-alueiden mukaisesti. Jokaiselle leikkivälineelle on määritetty oma turva-alue, jossa turva-alustan materiaalina pitää olla riittävän paksu kerros ja laajuus välineen putoamiskorkeuden mukaan. Yleisimpiä turva-alustamateriaaleja ovat turvahiekka (kerrospaksuus 300–400 mm) sekä erilaiset turvamatot ja -pinnoitteet.

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita