Viherrakentamisen palvelut

Kotipiha tai kaupunkialue, me rakennamme niihin vehreitä, viihtyisiä kokonaisuuksia. 

Ota yhteyttä ›

Viherrakentaminen – Turku lähiseutuineen

Viherrakentaminen parantaa koti- ja kaupunkiympäristön viihtyisyyttä sekä arvoa. Kullekin alueelle yksilöllisesti laaditut viheralueet virkistävät, lisäävät niiden esteettisyyttä ja istuvat yksi yhteen muun rakennetun ympäristön kanssa. 

Me Tasarakennuksella olemme maisemoinnin asiantuntijoita, joilta saat täyden palvelun viherrakentamisen Turun seudulla sijaitseviin kotipihoihin, taloyhtiöihin, julkisiin ja muihin kohteisiin. 

Rakennamme viheralueet suunnittelusta alkaen viimeiseen silaukseen saakka – tätä kaikkea palveluumme kuuluu:

On sinulla sitten uudiskohde tai kyseessä on vanhan alueen saneeraus tai laajennus, me toteutamme tarvittavat vihertyöt. 

Kysy lisää

Varmista viherrakentamisen laatu – tilaa Tasarakennus töihin

Meillä on arvokasta kokemusta erilaisten viheralueiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Osaamme laatia viher- ja pihasuunnitelmat, jotka ottavat huomioon asiakkaan tarpeet ja toiveet sekä ympäristön erityispiirteet. Turvallinen, kestävä kokonaisuus syntyy totta kai myös oikeilla kasvivalinnoilla ja ymmärryksellä siitä, mitä viheralueen menestymisen vaatii. 

Viherrakentamisen ammattilaisina tiedämme, miten projektit kulkevat aikatauluissaan ja budjetit pysyvät hallinnassa. Kun alle tehdään huolellinen kohteen kartoitus ja suunnitelma, vältytään ikäviltä yllätyksiltä sekä projektin etenemisen viivästyksiltä. 

Pyydä tarjous

Miten viherrakentaminen etenee?

1. Yhteydenotto

Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse ja kerro halutusta työtä. Ei tarvetta yksityiskohtaisille suunnitelmille – jonkinlainen idea tai toive kantaa alkuun!

2. Kohdekäynti

Arvioimme nykyisen alueen ja keskustelemme alustavista suunnitelmista. Jos sinulla on jo vihersuunnitelma, voimme optimoida sen tilanteen tasalle.

3. Tarjous ja toteutus

Kohdekäynnin jälkeen teemme tarjouksen. Hyväksyttyäsi sen sovimme yhdessä työn aloittamisesta ja toteutamme sen suunnitelman mukaan.

Ota yhteyttä

Miksi juuri me?

Koska asiointi vain meidän kanssamme riittää, kun asiakas etsii viherrakentamisen ja piharakentamisen erikoisosaajaa. Monipuolinen palvelutarjontamme kattaa kaiken maanrakennuksesta pintaan saakka. Näin projekti saadaan maaliin mahdollisimman sujuvasti. 

Kun vihertyöt ovat ajankohtaisia kohteessasi Turussa tai lähikuntien alueella, ota yhteyttä, jutellaan toiveistasi!

 

Ota yhteyttä

Muista myös muut piharakentamisen palvelut

Vihertöiden lisäksi toteutamme kaikentyyppiset piha-alueiden muokkaukset. Myös leikkipaikkojen kunnostukset ja leikkivälineiden asennukset kuuluvat palveluihimme, mikäli koulut, päiväkodit ja taloyhtiöt tarvitsevat piha-alueilleen turvallisempia leikkialueita. 

Mikäli vanhaa leikkialuetta halutaan saneerata, pystymme järjestämään uudelleen sen pihavalaistuksen. Lue lisää leikkipaikkojen uudistamisesta, työhön liittyy erilaisia lain asettamia määräyksiä, jotka Tasarakennus totta kai täyttää jokaisessa työkohteessa. 

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yhdessä kokonaisuus, joka palvelee parhaiten tarkoitustaan!

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita