Suunnittelupalvelut

Huolella suunniteltu ei välttämättä ole ihan puoliksi tehty, mutta oleellinen alku projektille kuin projektille. Meiltä KVV- sekä alue- ja vihersuunnitelmat kohteen koosta riippumatta. 

Soita 040 542 0384

Viher- ja KVV-suunnittelu Turussa

KVV-suunnittelua kartoituksesta lupakuviin

Tasarakennus Oy on rakennusten ulkopuolisten putkistojen sekä vesi- ja viemärilaitteistojen asiantuntija. Meiltä saat KVV-suunnittelutyöt aina kartoituksesta valmiisiin piirustuksiin ja lupakuviin saakka Turun seudulla.

Suunnittelma lähtee aina tarpeistasi ja kiinteistösi erityispiirteistä. Tarjoamme myös kattavat toteutuspalvelut urakallesi maanrakennustöistä alkaen. 

Toimivaa alue- ja vihersuunnittelua

Toteutamme moninaisiin ympäristöihin alue- ja vihersuunnittelua. Asiakkaan toiveiden lisäksi otamme suunnittelussa huomioon suunnittelualueen tarpeet ja vaatimukset sekä ympäristön.

Hyvä ja toimiva suunnitelma tekee alueesta toimivan, turvallisen, viihtyisän ja helppohoitoisen sekä säästää rakennuskustannuksia.

Ota yhteyttä

Tiedustele suunnittelupalveluista

Tasarakennus on maan- ja piharakentamisen ammattilainen, jonka asiantuntemus kumpuaa yli 40 vuoden ajalta. Tarjoamme laadukasta palvelua suunnittelusta toteutukseen: yhdessä voimme luoda ympäristön, joka sekä hellii silmää että toimii moitteettomasti. 

Kaikissa suunnitteluasioissa sinua palvelee Antti Uusilehto. 

Soita 040 542 0384

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita