Referenssi: Hepokullan Lämpö Oy

Tasarakennus oli osa Suomen suurinta taloyhtiöiden ryhmäsaneeraushanketta, jota isännöi isännöinti- ja kiinteistönhoitoyhtiö Hepokullan Lämpö.

Ota yhteyttä

3 km

Salaojien uusinta yli 3 km

25 000 m²

Piha-alueiden asfaltointien uusiminen kokonaisuudessaan, yli 25 000 m²

“Tasarakennus hoiti maan­rakennuksen niin hyvin, että yhteistyö jatkuu tulevaisuu­dessakin”

Tasarakennus oli mukana Suomen suurimmassa ryhmäsaneeraushankkeessa, jossa Turun Hepokullassa suoritettiin yhdellä kertaa usean asuinkerrostalon perusteelliset korjaustyöt. Hankkeessa oli mukana 7 taloyhtiötä, joihin kuului 14 pistekerrostaloa ja 12 lamellitaloa. Kiinteistöissä uusittiin kaikki julkisivuista LVI-järjestelmiin, märkätiloihin ja kellareihin.

Tasarakennukselta tilattu maanrakennusurakka aloitettiin juhannuksen jälkeen vuonna 2021 ja saatiin pääosin päätökseen joulukuun alussa 2023. 

Urakka sisälsi mm. 

  • Salaojien uusinta yli 3 km
  • Kaikkien tonttivesijohtojen sekä tontti- ja pihaviemäreiden (jäte ja hule) uusimiset
  • Sähkösyöttöjen ja pihakaapelointien uusinta sekä varausputket
  • Maalämpöjärjestelmien maarakennustyöt
  • Sokkeleiden vedeneristysten saneeraus
  • Piha-alueiden asfaltointien uusiminen kokonaisuudessaan, yli 25 000 m²
Ota yhteyttä

Hankkeen tilaajia edusti Hepokullan Lämpö

Hepokullan Lämpö Oy on vuodesta 1986 toiminut isännöinti- ja kiinteistönhoitoyhtiö kyseisellä asuinalueella. Hepokullan Lämmön isännöitsijä ja toimitusjohtaja Mika Potinkara toimi ryhmäsaneerauksessa taloyhtiöiden hallitusten ja urakoitsijoiden välisenä yhdyshenkilönä osallistuen myös työmaakokouksiin. 

“Suururakka ei ole koskaan helppo toteuttaa, etenkään tämän mittaluokan projekti. Ongelmia ja haasteita tulee eteen aina, kuten kävi tässäkin hankkeessa. Tasarakennus hoiti osansa kuitenkin todella hyvin. Yllättävät tilanteet hoidettiin sujuvassa yhteistyössä nopeasti, Tasarakennus reagoi todella nopeasti odottamattomiin tilanteisiin”, Potinkara kertoo. 

Kysy lisää

Järkevä hinnoittelu ja ripeä reagointi

Odottamattomilta lisätöiltäkään ei vältytty, mikä tarkoitti lisäkustannuksia ja muutoksia aikatauluihin. Potinkara kiittelee Tasarakennuksen reilua hinnoittelua ja kykyä organisoida työt ilman viiveitä. 

“Kaikki lisätyöt, joita eteen tuli, pyrittiin sopimaan ajoissa kuntoon. Mikä tärkeintä, työt eivät olleet kohtuuttomasti hinnoiteltuja, vaan järkevällä tasolla. Näin ei ole kaikkien urakoitsijoiden kanssa.”

Tasarakennus pysyi myös tavoitellussa aikataulussa. Työmaa ei seissyt heidän osaltaan. Ketterän toiminnan mahdollisti muun muassa se, että yrityksen omistajat olivat vahvasti mukana projektissa, joten tärkeät päätökset saatiin vietyä nopeasti läpi. 

Yhteistyötä nyt ja jatkossa

“Kun ajattelen Tasarakennuksen osuutta kokonaisuudessaan tässä ryhmäsaneerauksessa, en voi muuta kuin suositella heitä muillekin taloyhtiöille ja niille tahoille, joille maanrakennus tulee ajankohtaiseksi.”

Tasarakennuksen palveluille on tilausta edelleen, vaikka sen rooli ryhmäsaneerauksessa onkin jo ohi. 

“Tasarakennus toteuttaa juuri yhden taloyhtiömme pihan uudistusta. Ja jatkoa seuraa, aikomus on käyttää heidän palveluistaan tulevaisuudessakin”, Potinkara päättää tyytyväisenä.

Hepokullan Lämpö Oy - kuvagalleria

Tilaa maanrakennus Turkuun ja lähialueille

Mikäli sinunkin taloyhtiössäsi suunnitellaan saneerausta, joka kattaa maa- ja piharakentamisen, ota meihin yhteyttä. Pystymme toteuttamaan kaiken tarvittavan aina pohjasta pintaan. 

Soita 040 542 0384

Jätä soittopyyntö

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita